O nama

LSF SIGURNOST d.o.o. je tvrtka specijalizirana u području pružanja usluga tehničkih ispitivanja i analiza. Primarna djelatnost tvrtke se odnosi na provedbu usluga iz zaštite na radu, zaštite od požara te zaštite okoliša za potrebe naših klijenata.

Naš je cilj izgraditi uspješno poslovanje, fokusirajući se na nekoliko glavnih područja razvoja, na prvome mjestu nam je odnos prema svojim zaposlenicima te klijentima kao krajnjim korisnicima. Smatramo da je kvaliteta pružene usluge te zadovoljni zaposlenik glavna pretpostavaka uspješnog razvoja tvrtke.

Kroz odnose povjerenja želimo osiguravati razvoj i održavanje stabilnih i dugoročnih poslovnih odnosa sa klijentima promovirajući standarde kvalitete u području zaštite na radu, zaštite od požara, te zaštite okoliša s naglaskom na jačanje tržišne pozicije implementacijom znanja i iskustva.

LSF SIGURNOST d.o.o. čini iskusan tim stručnjaka visoko motiviranih u svome radu, sastavljen od inženjera iz područja elektrotehnike, strojarstva, zaštite na radu te zaštite od požara.

Naši zaposlenici su sposobni zadovoljiti visoka očekivanja i najzahtjevnije tehničke izazove u području svog djelovanja.

Obratite nam se s povjerenjem!

Zastita na radu – 1a
Zastita od pozara – 1a
Zastita okoliša – 1a
Minimalni teknicki uvjeti – 1a